Ispiši ovu stranicu

Zlato i četiri srebra za Dragon Gym

Ostvaruju vrhunske rezultate, a treniraju u neprimjerenim uvjetima Ostvaruju vrhunske rezultate, a treniraju u neprimjerenim uvjetima Foto: Arhiv KK Dragon Gym

U organizaciji Kluba borilačkih vještina Jedinstvo iz Brčkog u  BiH,  održan je prvi po redu Otvoreni Kup Brčko Distrikta u kickboxingu koji je okupio 300 boraca juniorskog i seniorskog uzrast  iz BIH, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Italije i Austrije. Na ovom su turniru nastupili i borci vukovarskog kickboxing kluba Dragon Gym,  juniorka Jelena Davidović  u kategoriji semi contact do 55 kg, junior  Miroslav Vukašinović u kategoriji semi contact do 67 kg, junior Aleksa Ćorak u kategoriji  semi contact do 64 kg, senior Marko Vukašinović u kategoriji low kick super teška kategorija +100 kg i Toni Pezerović, senior u kategoriji low kick do 78 kg. 

U iznimno teškoj konkurenciji, među brojnim kvalifikacijskim borbama svi borci vukovarskoga kluba izborili su finalne borbe i ostvarili odlične rezultate. Ćorić je osvojio zlato, a Davidović, oba Vukašinovića , Čorak i Pezerović  osvojili su srebrne medalje.  

 

Trener Mihael Đurin iznimno je zadovoljan njihovim nastupom i ostvarenjem vrhunskih rezultata u jakoj konkurenciji, a uzimajući u obzir u kakvim uvjetima treniraju. Čelnik KK Dragon Gym apelira na vodstvo Grada Vukovara da pomogne u rješavanju prostora za treniranje, naglašavajući da  natjecatelji pokazuju potencijal za ostvarivanje vrhunskih rezultata. 

Pročitano 2034 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar