Ispiši ovu stranicu

HNK Vukovar 1991 slavio kod Graničara

Vukovarski nogometni trećeligaš, HNK Vukovar 1991 proteklog vikenda odigrao je drugu priprmenu utakmicu prije proljetnog nastavka sezone. Nogometaši trenera Miroslava Bojka nakon pobjede u Otoku prije 10-ak dana u prošlu subotu bili su bolji na gostovanju kod još jednog trećeligaša, županjskog Graničara 3:2 nakon preokreta u drugom djelu utakmice.

Trener Bojko kaže kako je Vukovar bio taj koji je od starta diktirao ritam utakmice iako je Graničar u prvih 15 minuta došao do vodstva od 2:0

- Imali smo 13-14 igrača spremnih za utakmicu, a u ovom trenutku je prevelika minutaža za igrače koji igraju 90 minuta u ovom djelu priprema, ali nismo imali izbora. Graničar je u prvih 15 minuta napravio dvije kvalitetne kontre koje su realizirali iako smo mi od početka utakmice bili ekipa koja je diktirala tempo, ali nismo uspjeli realizirati naše prilike u prvom djelu utakmice, kaže Miroslav Bojko, trener HNK Vukovar 1991.

Bojko ističe kako je zadovoljan s fazom napada, ali da i napad i obranu igra kompletna ekipa
- Zadovoljan sam s napadačkim djelom iako napad igra cijela ekipa, isto tako i obranu igra cijela ekipa. Svi problemi koji su se dogodili u fazi obrane su problemi cijele ekipe, a ne samo zadnje linije. U ovoj fazi priprema imamo još dosta vremena ispraviti nedostatke do početka prvenstva. Vjerujem da su greške koje su se događale u fazi obrane jednim djelom rezultat umora igrača pošto smo trenutno u najžešćoj fazi priprema, ističe Bojko

Slijedeće subote Vukovarci će snage odmjeriti sa Cibalijom, ali mjesto odigravanja utakmice još nije poznato jer će ovisiti o vremenskim uvjetima i kvaliteti terena. Bojko ističe kako im je cilj u ovom periodu igrati što jače utakmice.

- Utakmica s Cibalijom je najjača utakmica u pripremama, njima je to generalna proba za početak natjecanja u drugoj ligi i oni su sigurno u ovom trenutku spremniji od nas jer su u završnoj fazi priprema. Nama je važno da u ovom trenutku igramo što jače utakmice, probali smo dogvoriti i susret s Osijekom i Bijelim Brdom ali nismo uspjeli dogovoriti termine. Sigurno ćemo u subotu probati odigrati što jaču utakmicu koja će nam pokazati gdje smo u ovom trenutku, zaključio je Bojko.

Pročitano 568 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI