Ispiši ovu stranicu

Vukovarski plivači u Sisku osvojili 12 medalja i 3 pehara

Plivački klub Vukovar Plivački klub Vukovar Foto: PK Vukovar

Sjajan nastup Plivačkog kluba Vukovar na natjecanju "Sisak mali 2022" Na natjecanju je sudjelovalo preko 480 natjecatelja iz 18 klubova. PK Vukovar predstavljalo je 18 plivača i plivačica u kategorijama početnika i mlađih kadeta.

Ukupno su osvojili 12 individualnih medalja ( 6 zlatnih, 3 srebrne i 3 brončane), 3 pehara, nagradu ukupne pobjednice iz dva natjecanja, nagradu za najbolju plivačicu i plivača na natjecanju Sisak mali 2022. i nagradu za trenera.

Ivana Kosanović kući je ponijela 2 pehara, nagradu organizatora i nagradu za trenera. Ivana je imala najveći zbroj bodova u 4 discipline na natjecanju "Sisak mali 2022" te je jedan pehar zaslužila kao najuspješnija u ženskoj kategoriji. Drugi pehar, nagradu organizatora i nagradu za trenera, osvojila je kao najuspješnija plivačica po zbroju Fina bodova u dva natjecanja, a to su "Junior cup"-Sisak, koji je održan u svibnju 2022. i "Sisak mali". Osim navedenog, Ivana je plivala 100 m Delfin, 100 m Mješovito, 100 m Prsno, 100 m Slobodno i na svim disciplinama zauzela 1. mjesto.Plivački klub Vukovar3

Lovro Brođanac kući se vratio s peharom kojeg je zaslužio kao najuspješniji plivač u muškoj konkurenciji u zbroju 4 discipline na natjecanju "Sisak mali". Lovro je nastupio u disciplinama 100 m Delfin i zauzeo 3. mjesto, na 100 m Mješovito zauzeo je 2. mjesto, na 100 m Prsno 1. mjesto i na 100 m Slobodno 1. mjesto.Plivački klub Vukovar4

Stefan Tintor osvojio je 4 medalje i pratio Lovru u stopu pa su se u istim disciplinama često izmjenjivali na postolju. Stefan je u utrci 100 m Delfin zauzeo 2. mjesto, na 100 m Mješovito zauzeo je 3. mjesto, na 100 m Prsno zauzeo je 3. mjesto, dok je na 100 m Slobodno zauzeo sjajno 2. mjesto.

Osim na osvajače medalje, u klubu su posebno ponosni na najmlađe članove kojima je ovo jedno veliko iskustvo na samom početku natjecateljskog plivanja.

Na natjecanju su nastupili:

Ana Ivančević, Lena i Milica Rajak, Iva Popović, Anja Urisk, Sara Briševac, Mila Mamić, Ivana Kosanović, Jan Vidović, Jovan Knežević, Mihajlo Novković, Aleksej Hadžić, Sergej Skenderija, Ivan Pranjić, Leon Hudak, Roko Tišov, Lovro Brođanac i Stefan Tintor.

Na natjecanju ih je pratila trenerica Jelena Stojadinović.

Pročitano 265 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI