Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 59
Ispiši ovu stranicu

Veterani Radničkog pobjednici Memorijala

Sudionici turnira Sudionici turnira Siniša Đurić

HNK „Radnički“ iz Vukovara obilježio je 50. obljetnicu osnutka kluba.

Klub s Trokuta tom je prilikom organizirao, sada već tradicionalni, 6. Memorijalni turnir u spomen na članove poginule u Domovinskom ratu. Cjelodnevni program započeo je svečanom skupštinom, nastavljen promocijom knjige „50 godina HNK Radnički“, a zatim je uslijedio Memorijal na kojem su nastupile ekipe HRT-a, RTL-a, Nove TV i domaćin – veterani HNK „Radnički“.

 Kako ističe predsjednik kluba Danijel Rehak, izuzetna je čast biti na čelu kluba kada slavi ovaj jubilej, ali i prigoda prisjetiti se članova koji su dali svoje živote u obrani Hrvatske. Iako je rezultat bio u drugom planu, valja spomenuti kako je Memorijal osvojila ekipa Radničkog pobjedom u finalu protiv RTL-a (5:2), dok je u susretu za treće mjesto HRT bio bolji od Nove TV.

Za najboljeg vratara proglašen je Luka Matoš, najbolji strijelac je Irfan Islami (6 pogodaka), dok je titulu najboljeg igrača ponio Andrija Tomičić. Nakon turnira uslijedilo je zajedničko druženje sudionika, a za sutra je predviđen obilazak grada i mjesta stradavanja Vukovaraca u Domovinskom ratu.

Pročitano 2216 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI