Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Kuglali u spomen na dvije obljetnice

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva

U povodu obilježavanja 82.godišnjice Borovskih novina, i 23.godišnjice stradanja Borovčana među kojima je i kolega novinar Hrvatskog radija Vukovar i Vukovarskih novina, fotoreporter Zdenko Purgar koji je prethodno bio i djelatnik spomenutih novina, na kuglani Vukovarka u sportskoj dvorani u Borovo naselju, održano je ekipno i pojedinačno kuglačko natjecanje.

Sudjelovalo je 6 kuglačkih ekipa i 26 kuglača. Ekipno je prvo mjesto osvojio Kuglački klub Vinkovci, drugo Hrvatski kuglački klub Vukovar '91, a treće je pripalo kuglašima Borova.

Pojedinačno je prvo mjesto sa najviše porušenih čunjeva pripalo Petru Smolčiću, drugo Budimiru Dragojeviću, a treće Miroslavu Lamešiću. Za postignute rezultate, pobjednicima su uručene diplome, priznanja i zahvalnice.

Natjecanje koje je organizirao Kuglački klub Borovo je otvorio predsjednik kuglačkog Saveza Vukovarsko-srijemske županije Pavle Čikanović.  Pokrovitelji natjecanja su bili Ministarstvo branitelja, Općina Borovo, Kuglački savez Vukovarsko-srijemske županije te tvrtke.

Pročitano 1581 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI