Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 59
Ispiši ovu stranicu

Boksački memorijal „Vukovarski pobjednik“

Dva sata vrhunskih borbi za vukovarske ljubitelje boksa Dva sata vrhunskih borbi za vukovarske ljubitelje boksa HRV

U organizaciji Boksačkog kluba „Borovo“ u Sportskoj dvorani „Borovo“ održano je deseto izdanje Memorijalnog boksačkog turnira „Vukovarski pobjednik“, koji se održava u povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu.

Ovogodišnje izdanje turnira imalo je i međunarodni karakter, budući su kao gosti nastupili i natjecatelji iz Slovenije i Srbije. Ljubitelji boksa su mogli uživati u nešto više od dva sata vrhunskih borbi državnih prvaka te sudionika europskih i svjetskih smotri.

„Ove godine smo išli na kvalitetu i doveli zaista najbolje boksače u državi u svojim uzrasnim i težinskim kategorijama. Vjerujem da su gledatelji mogli uživati u borbama, a u planu nam je i održavanje boksačke revije na kojoj bi sudjelovali svi članovi našeg kluba protiv najboljih boksača Hrvatske“ – istaknuo je predsjednik BK „Borovo“ Nikola Volarević.

Za najborbeniji par proglašeni su Dino Martinović (Borovo) i Marijan Rajić (Osijek), najbolji domaći boksač je Filip Poturović, najbolji tehničar Zvonimir Rebolj (Osijek), dok je titulu najboljeg boksača ovogodišnjeg memorijala ponio Luka Pratljačić (Borovo).

Pročitano 4776 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI