Ispiši ovu stranicu

Gradonačelnik primio sportaše koji su obilježili 2014. godinu

Priznanja i 200 kuna primilo 57 vukovarskih sportašica i sportaša koji su obilježili godinu na izmaku Priznanja i 200 kuna primilo 57 vukovarskih sportašica i sportaša koji su obilježili godinu na izmaku Foto: R. Rac

Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava primio je u gradskoj vijećnici sportaše i na taj im je način odao priznanje što su u 2014. godini postigli zapažene rezultate i sudjelovali u promicanju sporta na području grada Vukovara, Vukovarsko – srijemske županije i Republike Hrvatske. 

Iako je ostvareno puno kvalitetnih sportskih rezultata, ovom prigodom priznanja su dodijeljena  samo sportašicama i sportašima koji su ostvarili plasman od 1. – 3. mjesta na svjetskim, europskim i državnim prvenstvima. 

Gradonačelnik Penava čestitao je svim sportašima na ostvarenim rezultatima te na tome što svojim sudjelovanjima na natjecanjima s ponosom pronose ime Vukovara. Priznanja za vrhunske rezultate primilo je ukupno 57 sportašica i sportaša koji će i iz gradskog proračuna primiti simboličnu nagradu u iznosu od 200 kuna.

Na području grada Vukovara registrirana  su 64 sportska kluba. Na tekućem financiranju ukupno je 55 sportskih udruga – klubova. Zastupljenost sporta je u 26 sportskih grana. Sveukupni broj sportaša je 3.071, od toga je u različitim dobnim uzrastima, muškaraca 2.271 i 800 žena.

Pročitano 1672 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac