Ispiši ovu stranicu

Samanta Karaula viceprvakinja na Uni Sport HR karate prvenstvu

Samanta_Karaula Samanta_Karaula

Studentica Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ postala viceprvakinja Hrvatske na Uni Sport HR karate studentskom prvenstvu Hrvatske

15. veljače 2015. u organizaciji Hrvatskog akademskog sportskog saveza  i Karate saveza Republike Hrvatske održano je Uni Sport HR karate studentsko prvenstvo Hrvatske u Sportskoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Natjecanje je podijeljeno na borbe (pet težinskih kategorija u muškoj i  ženskoj konkurenciji) i na natjecanje u katama sa preko 300 studenata iz 15 visokoškolskih institucija.

Za Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru u ženskim katama  među trideset natjecateljica nastupila je i  studentica Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru Samanta Karaula koja je postala viceprvakinja Hrvatske. Bolja od nje bila je samo Mateja Cikoja studentica Veleučilišta Vern. Ovo je prvi službeni nastup nekog od studenta Veleučilišta na državnom prvenstvu  te je time uspjeh još i veći jer je Samanta ovim plasmanom  izborila nastup na Europskom studentskom prvenstvu u Crnoj Gori.

Pročitano 2732 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI