Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Dva natjecanja u jednom danu, strijelci aktivni

Proglašenje pobjednika Proglašenje pobjednika Foto: J. Vrdoljak

U organizaciji Udruge umirovljenika MUP-a vukovarskih branitelja Domovinskog rata i Streljačkog kluba „Grič-7“ Vukovar po jedanaesti put održan je Memorijal „12 Redarstvenika“.

Već tradicionalno nastupili su strijelci iz svih klubova koji djeluju na području naš županije kao i Udruge umirovljenika MUP-a. Ekipno najbolji su bili strijelci iz GSD 1887 „Lokomotiva Vinkovci (365), te drugo i treće mjesto s jednakim rezultatom dijele SD „Vinkovci“(364) i SK“Nosteria“ iz Nuštra, četvrto plasirani je bio domaćin SK „Grič-7“ Vukovar. U pojedinačnom plasmanu Prvo mjesto je osvojio Bruno Vučković (186), drugo Deny Fernbach iz SK „Nosteria“ Nuštar(184), a treće Paula Francešević iz SD „Vinkovci“(184).

Nakon proglašenja pobjednika organiziran je domjenak za sve sudionike i goste u prostorijama HVIDR-e.

Nakon domjenka sudjelovali su u osječkoj sportskoj dvorani Zrinjevac, gdje je održan „Turnir za kvalifikacije na Europskoj ligi mladih“.Na istom su nastupili Bruno Vučković i Krešimir Černok. Boris Mihajlović iz SU „Mars“ B.Manastir izborio je prvo mjesto, drugo Martin Jozić iz SD“Vinkovci, a treće Bruno Vučković iz SK“Grič-7“ Vukovar.

Pročitano 1574 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI