Ispiši ovu stranicu

Poturović pobjednik Dunavskog pojasa

Hrvatski reprezentativac Filip Poturović (56 kg) boksač BK Borovo Vukovar osvojio je naslov pobjednika na najjačem EUBC međunarodnom turniru Dunavski pojas koji se ovog tjedna boksao u Rumunjskoj. Poturović je nakon tri pobjede do finala, u sjajnom finalu slavio protiv favorizirnog domaćina Jitarua Robert (doprvak svijeta i srebreni sa OI) s rezultatom 2:1 po rundama. Uz njegovu finalnu pobjedu Hrvatska reprezentacija odradila je odličan posao te se naši mlađi seniori kući vraćaju sa zlatom, tri srebra i tri bronce.

Ovom pobjedom Poturović je snažno istakao kandidaturu za naslov Svjetskog prvaka, na prvenstu svijeta koje se održaje u studenom u Moskvi.

Hrvatski reprezentativac Dino Martinović (75 kg) boksač BK Borovo Vukovar, boksao je ovaj vikend, za reprezentaciju Hrvatske u Loznici, SR Srbija i pobjedio prvaka Srbije Milana Tošića rezultatom 3:0 po rundama. Reprezentacija je odboksala sjajno i uvjerljivo pobjedila Srbiju u Loznici rezultatom 14:8

Sljedeći nastup naših reprezentativaca je u Slovačkoj (Košice) na jakom turniru 18-21.06, te nakon tog počunju pripreme za nastup na AIBA turniru Vojvođanska zlatna rukavica u Subotici 6-12.07.2015.

 

 

Pročitano 2117 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI