Ispiši ovu stranicu

Prvi nogometni turnir limača „Dječji osmijeh 2015.“ osvojio domaćin HNK Vinkovci

Na terenima HNK Vinkovci proteklog je vikenda održan nogometni turnir „Dječji osmijeh 2015.“ koji je okupio dvjestotinjak dječaka 2006. godište i mlađe s područja Vukovarsko-srijemske i Brodsko-posavske županije. Prema riječima organizatora , HNK Vinkovci u suradnji s roditeljima, cilj turnira limača promocija je nogometa, upoznavanje i druženje mladih nogometaša, jačanje natjecateljskog duha, ali i provjera do sada stečenih znanja i sposobnosti.

Tijekom cijelodnevnog natjecanja odigrano je dvadesetak utakmica u dvije skupine, a prve tri plasirane momčadi po skupini ušle su u završnicu turnira. Neizvjesno i zabavno bilo je do samoga kraja jer su o ulasku u polufinale i finale, nakon izjednačenih rezultata, na koncu odlučivali jedanaesterci. Ostavljajući srce na terenu, pobjedu u finalnoj utakmici između HNK „Vinkovci“ i ŠN „Lučić“, rezultatom 4:1, odnijela je momčad domaćina - HNK Vinkovci. U utakmici za treće mjesto slavili su gosti iz slavonskobrodskog „Željezničara“ nadigravši mlade nade Cibalije rezultatom 3:0. Prve tri momčadi slavile su uz pjesmu, navijanje, pehare i medalje koje je mališanima uručio prvotimac Cibalie Luka Kujundžija.

Dodjelom pojedinačnih pehara, turnirski stručni ocjenjivački sud je proglasio i „dream team“ turnira u koji su ušli najbolji igrači: Karlo Barinić (NK Frankopan – Rokovci-Andrijaševci), Frank Gluhaković (HNK Cibalia Vinkovci), Tomislav Čaldarević (NK Željezničar – Slavonski Brod), Leon Kӧnig (HNK Vinkovci), Adriano Vojnović (NK Željezničar – Slavonski Brod), Domagoj Čavar (HNK Vinkovci), Luka Papac – vratar (HNK Vinkovci), Tomislav Zovkić (ŠN „Lučić“ Vinkovci) i David Boras (ŠN „Lučić“ Vinkovci).

Momčadski poradak:

1. HNK Vinkovci

2. ŠN „Lučić“

3. NK „Željezničar“

4. HNK „Cibalia“

5. NK „Frankopan“

Pročitano 5423 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI