Ispiši ovu stranicu

Zlatan Dominković novi predsjednik KK Borovo

Zlatan Dominiković novi je predsjednik Košarkaškog kluba Borovo Vukovar. Jednoglasno je dobio podršku članova Skupštine. Za dopredsjednika je izabran Amir Delić, dok je novi/stari tajnik Kluba Luka Živković. U Upravnom odboru još su, uz navedene, i Dražen Pejić i Milorad Manojlović.

Iz kluba doznajemo kako je praktički u protekle četiri godine ostvareno sve što je zacrtano. Klub broji 242 igrača (83 u natjecateljskim selekcijama i 159 u školi košarke – od kojih je 98 dječaka i 61 djevojčica).

Seniori su osvojili tri turnira, bili su sudionici kvalifikacija za ulazak u A-1 ligu i 2013. godine proglašeni su za najbolju ekipu u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Vukovara.

Klub je bio logistička baza Košarkaškom klubu Cedevita koja je jednu svoju prvenstvenu utakmicu odigrala u Vukovaru (protiv sinjskog Alkara), te je bio suorganizator u realizaciji Kupa Krešimir Ćosić.

Na nedavnom Otvorenom prvenstvu Hrvatske za igrače rođene 2003. godine osvojeno je 15. Mjesto u konkurenciji 39 klubova iz cijele Hrvatske.

Po riječima Josipa Papeše, u ugodnom i lijepom ambijentu Ljetne terase Radničkog doma u Borovu naselju mogle su se čuti samo lijepe riječi, te se nadamo kako će novo vodstvo kluba nastaviti uspješan rad i podizanju imena Grada Vukovara kroz košarku i šport, kao što je i napravljeno u protekle četiri godine.

Pročitano 2663 puta
Ocijeni sadržaj
(10 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI