NAJNOVIJE
Večer dobročinitelja

Inicijativa 40 dana za život, u Vukovaru je proteklog vikenda održala četvrtu po redu večer dobročinitelja za udrugu Hrvatska za Život i Inicijativu 40 dana za život.

(Petak, 28 Veljača 2020 20:07)
Još jedna uspješna Kava sa studentima

Europski dom Vukovar već šestu godinu zaredom uspješno provodi aktivnost Kava sa studentima , na kojoj je omogućen susret mladih koji žele studirati i mladih koji su na studiju ili su nedavno završili studij. U neformalnom razgovoru uz šalicu toplog napitka mladima je pružena mogućnost razgovora sa studentima različitih fakulteta iz različitih gradova, unutar i izvan Hrvatske. Razmijenjene su informacije o fakultetima, ispitima, profesorima i svemu ostalome što buduće i sadašnje studente zanima.

(Petak, 28 Veljača 2020 15:26)
Besplatne informatičke radionice za žene

Udruga žena Vukovar organizira besplatne informatičke radionice za žene, a koje će se održavati u razdoblju od 16. do 27.ožujka ove godine u Centru za informiranje i savjtovanje o karijeri (Ul.Vladimira Nazora 16).

(Petak, 28 Veljača 2020 15:06)
Poziv volonterima

Stjecanje novih iskustava i ideja, učenje nečega novog, razvijanje novih vještina, razvijanje ideja podrške našim sugrađanima, neke su od koristi koje potencijalni volonteri mogu dobiti volontiranjem u zjednici. Poziv novim volonterima upravo je objavila Udruga za podršku žrtvama i svjedocima – Referentni centri Vukovar i Osijek, a sve o aktivnostima u kojima zainteresirani za volontiranje mogu sudjelovati i tko se sve može prijaviti, doznali smo od voditeljice ove udruge u Vukovaru Melite Bošnjak.

(Petak, 28 Veljača 2020 15:01)
Jednoglasno usvojen Opći program razvoja poduzetništva na području grada Vukovara za razdoblje od 2020. do 2025.

Na sjednici Gradskoga vijeća Grada Vukovara jednoglasno je donesen Opći program razvoja poduzetništva na području grada Vukovara za razdoblje od 2020. do 2025.  Za razliku od dosadašnjih programa razvoja poduzetništva koji su se odnosili na godinu dana, ovaj se donosi na pet i uključuje 7 područja koja doprinose razvoju gospodarstva, povećanju zaposlenosti i davanju većih mogućnosti  poduzetnicima.

(Petak, 28 Veljača 2020 14:39)
U VSŽ nema zabilježenih slučajeva pojave koronavirusa

U maloj županijskoj vijećnici u Vinkovcima danas je održana sjednica Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije na temu potencijalnih ugroza od koronavirusa na području Vukovarsko-srijemske županije.

(Petak, 28 Veljača 2020 14:02)
Sabor donio Zakon: Vukovar mjesto posebnog domovinskog pijeteta

Hrvatski sabor donio je u petak zakon kojim se Vukovar proglašava mjestom posebnog domovinskog pijeteta, te zakon kojim brigu o vukovarskoj bolnici preuzima država, odnosno Ministarstvo zdravstva.

(Petak, 28 Veljača 2020 13:00)

Izvrstan nastup gimnastičarki

Vukovarske gimnastičarke na natjecanju u Valpovu Vukovarske gimnastičarke na natjecanju u Valpovu Foto: GK Vukovar

U Valpovu je održano 4. kolo 50. KUP-a Slavonije i Baranje u gimnastici. Među brojnim klubovima na  natjecanju su nastupile kadetkinje i juniorke Gimnastičkog kluba Vukovar. Vukovarski Gimnastički klub je imao predstavnike u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. 

Kadetkinje su ekipno osvojile 2. i 4. mjesto, a pojedinačno:  3. Ella Kalentić,  4. Magdalena Mikulić,  5. Petra Petričević,  10. Isidora Lazić,  11. Lana Ivančević,  12. Manuela Mijok,  16. Iva Čikanović,  17. Dijana Andrašević,  19. Ivana Crnjac.

Juniorke su ekipno zauzele 2. mjesto, a pojedinačno:  1. Gabrijela Dudić,  4.  Andrea Ožvat,  8.  Josipa Pravdić, 15. Marina Čuturić i 24. Mia Ivančevć.

Recimo i to da iz GK Vukovar  na Prvenstvo Hrvatske odlazi najveći broj natjecateljica iz cijele regije.  GK Vukovar ima predstavnice u svim kategorijama. Sam plasman na državno prvenstvo je veliki uspjeh i dokaz kvalitete, a uprava i treneri su ponosni.  Državno prvenstvo će se održati u Sisku 1. i 2. prosinca 2012. godine.

Pročitano 1624 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija