Ispiši ovu stranicu

Andriji Dinješ zlato u Slavonskom Brodu

U Slavonskom Brodu je 16. travnja 2016. održano međunarodno natjecanje u kickboxingu "6. Brod Open" gdje je sudjelovalo 20 klubova iz Mađarske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske u organizaciji KBK "Tomislav gym" iz Slavonskog Broda. Natjecanja su se održavala u 4 podkategorije kickboxinga i to u point fighting, light contact, kick light i K1.

Vukovarski sokol sudjelovao na natjecanju s dva borca Mihaelom Pavličićem i Andrijom Dinješom. U svojim kategorijama borci Vukovarskog sokola su bili ponovo uspješni. Mihael Pavličić je osvojio brončanu medalju a Andrija Dinješ zlatnu. -

Svojim zalaganjima na treninzima i upornošću u borbama moji borci su ponovo osvojili medalje na natjecanju, usprkos tome što je na samom natjecanju bilo nepravilnosti i time što je Mihael Pavličić bio oštećen u svojoj borbi ali to ide na savjest organizatoru i Savezu pod čijim pokroviteljstvom je održano natjecanje, Ponosan sam na svoje borce i ovim putem im još jednom čestitam na uspjehu - poručio je trener Vukovarskog sokola Crnjac Josip.

Pročitano 1453 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Portal HRV