Ispiši ovu stranicu

Hermana Dermiček u reprezentaciji

Hermana Dermiček Hermana Dermiček

Nakon uspješnih nastupa na ovogodišnjim natjecanjima na kojim je oborila mnoštvo državnih rekorda, članica Kluba dizača utega „Vukovar“ Hermane Dermiček , dobila je poziv Izbornika Hrvatske dizačke Reprezentacije, Boška Čavke za nastup na ovogodišnjem Kupu Europske Unije za mlađe uzraste natjecatelja koji se održava od 05. do 08. svibnja na Malti.

Dileme nije bilo hoće li Hermana dobiti poziv izbornika, jer je kao najbolja mlada dizačica utega u Hrvatskoj, mjesto u reprezentaciji svojim rezultatima već ranije osigurala.

Najbolja perspektivna sportašica Grada Vukovara, nastupit će u dresu sa hrvatskim grbom u konkurenciji najboljih dizačica iz zemalja Europske Unije do 15 godina.

Bit će to drugi Hermanin reprezentativni nastup, jer je prošle godine nastupila na smotri najboljih mladih europskih dizača utega održanoj u Rimu.

Boje Hrvatske na Malti branit će : Hermana Dermiček KDU „Vukovar“ – U15, Nina Gugić KDU „Solin“ – U17 i Karmen Budiša KDU „Matadura“ Split – U20 , u ženskoj konkurenciji, te u muškoj Korino Prijić KDU „Kvarner“ Rijeka ili Antony Krišto DK „Slavonija“ Osijek – U15, Špiro Škrobica KDU „Matadura“ –U17 i Danijel Plosnić KDU „Solin“.

Pročitano 1215 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Portal HRV