Ispiši ovu stranicu

Vukovarske gimnastičarke briljirale

Izvrsni rezultati naših gimnastičarki na državnom prvenstvu Izvrsni rezultati naših gimnastičarki na državnom prvenstvu Izvor: GK Vukovar

Na završnici KUP-a Hrvatske u ženskoj i muškoj gimnastici održanom u Sisku nastupilo je devet predstavnica Gimnastičkog kluba Vukovar u četiri kategorije.  Među seniorkama Dragana Bijelić osvojila je prvo mjesto, Tea Stojšić treće, dok su ekipno seniorke završile na drugoj poziciji.

Među mlađim kadetkinjama Kristina Gužvić završila je na devetom mjestu, a Tena Ivanković na 32-om. Lucija Gračanin postigla je plasman na 11-om mjestu u kategoriji kadetkinja, a među juniorkama Ivana Kiralj zauzela je peto mjesto, Maja Kosić 16-o, a Brigita Solaković  18-o. U kategoriji seniorki treba spomenuti i Doroteu Kalanj koja je prvenstvo završila na 16-om mjestu.

 

Prema riječima Đorđa Stojšića, trenera u klubu,  uprava i treneri GK Vukovar iznimno su bili zadovoljni već i plasmanom na državno prvenstvo, definirajući ga kao veliki uspjeh,  no postignuti rezultati iznad svih su očekivanja i kako navode, gotovo povijesni.

Pročitano 2482 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar