Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 102
Ispiši ovu stranicu

Dan otvorenih vrata u UZOSIO Golubica

Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar i ove se godine uključila u manifestaciju Dani otvorenih vrata udruga s ciljem  informiranja  javnosti o aktivnostima i programima Udruge. Svi zainteresirani građani tako su imali priliku upoznati se s radom i životom u stambenoj zajednici, družiti se s korisnicima i djelatnicima te sudjelovati u radionicama.

Prema riječima predsjednice Udruge Ivane Azenić Dubravčić, Udruga djeluje na tri adrese. Na adresi Kolodvorska 18 i Kolodvorska 6 u Borovu naselju nalaze se objekti organiziranog stanovanja, dok se u Velebitskoj 16 nalaze prostorije kluba Golubica.

- U stambenim prostorima živi 14 korisnika, koji uz podršku asistenta ovdje borave tijekom 24 sata, dok se u prostorijama poludnevnog boravka, za korisnike održavaju različite kreativne i sportske radionice – rekla je Azenić Dubravčić te dodala je kako uslugu poludnevnog boravka koristi 19 osoba iz grada i okolnih općina, koje žive sa svojim obiteljima, ali dolaze sudjelovati u radionicama.  

Pročitano 1269 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI