Ispiši ovu stranicu

Donirani rashladni uređaji Dječjem vrtiću Vukovar I

Povodom 10. obljetnice smrti pukovnika Marka Babića grad su posjetili brojni branitelji Domovinskog rata. Među njima su i branitelji i logoraši Međimurske županije te pripadnici Udruge veterana 7. gardijske brigade Puma Varaždin koji su Dječjem vrtiću Vukovar I donirali rashladne uređaje.

Predsjednik Udruge veterana 7. gardijske brigade Puma Varaždin Robert Puja rekao je kako su na poziv vukovarskih branitelja i logoraša Međimurske županije zapravo i sudjelovali u akciji – Drago nam je što smo donacijom razveselili djelatnike ustanove, ali prvenstveno i dječicu koja pohađaju vrtić. Nije puno, ali nas veseli što smo im na ovaj način uspjeli olakšati boravak u ovim prostorijama dok su u tijeku ljetne vrućine. – dodavši kako su uz rashladne uređaje donirane i igračke, slikovnice te bojanke.
U akciju se uključio i Grad Vukovar doniravši jedan uređaj, koji je ravnateljici vrtića Mirjani Kulić uručila pročelnica UO za društvene djelatnosti Ana Živanović, Vodovod Grada Vukovara u čije je ime donaciju uručio direktor Goran Martinović te vukovarska tvrtka Istros montaža d.o.o. koja će, prema riječima Ante Markovića djelatnike tvrtke, pokriti i troškove montiranja rashladnih uređaja.
Djelatnici vrtića iskazali su potrebu za ukupno pet rashladnih uređaja i ovom akcijom su pokrivene sve potrebe. 

Pročitano 1393 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI