Ispiši ovu stranicu

Sezona grijanja započinje 06. listopada

Prema riječima direktora Tehnostana Kristijana Lovrenščaka sezona grijanja za ovu godinu započinje s 06. listopadom poslovnim subjektima i svim stambenim zgradama kojima je kupac toplinske energije Tehnostan.

Napominje kako je, putem predstavnika suvlasnika, nekoliko stambenih objekata zatražilo puštanje toplinske energije nešto ranije što im je i omogućeno. - Cijene grijanja ostaju iste u odnosu na prethodnu godinu, na jednoj kotlovnici će čak biti i nešto niže kao i za sve poslovne korisnike čije ćemo cijene grijanja objaviti tijekom ovog ili sljedećeg mjeseca. - rekao je Lovrenščak. 

Uključenje grijanja započet će u jutarnjim satima i vršit će se prema utvrđenom redoslijedu i prioritetima tijekom cijelog dana za oko 3.600 kućanstava i 50-ak poslovnih potrošača.
Iz Tehnostana apeliraju na sve potrošače da racionalno koriste toplinsku energiju u skladu vlastitih potreba i mogućnosti. Također mole potrošače koji imaju određenih dugovanja za isporučenu toplinsku energiju da iste što prije podmire kako bi se osigurali svi uvjeti za sigurnu opskrbu svih potrošača u ovoj sezoni grijanja.

Pročitano 1380 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI