Ispiši ovu stranicu

Održan peti simpozij Dr.Vladimir Emedi

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiv HRV-a

U Vukovaru je održan tradicionalni peti po redu znanstveno-stručni simpozij dr.Vladimir Emedi, u organizaciji Lions kluba Vukovar te Opće županijske bolnice Vukovar i bolnice hrvatskih veterana.

Skup je održan u povodu obilježavanja 27. Svjetskog dana bolesnika, a nazvan je po poznatom vukovarskom liječniku Vladimiru emediju, humanistu i hunaminarcu, nositelju brojnih spomenica i odličja. Događaj je okupio više od 220 liječnika, medicinskih sestara, fizioterapeuta, ostalih djelatnika u zdravstvu, volontera i gostiju.

- Namjera ovog okupljanja je razmjena iskustava, druženje, upoznavanje i prigodna stručna predavanja – istaknuo je Igor Tot, dopredsjendik Lions kluba Vukovar.

Ravnateljica vukovarske bolnice dr. Vesna Bosanac naglasila je da vukovarska bolnica i njeni zaposlenici pružaju usluge i aktivnosti za očuvanje i unaprjeđenje zdravlja, sprječavanje bolesti, rano otkrivanje bolesti, pravodobno liječenje te zdravstvenu njegu i rehabilitaciju na visokoj razini.

- Ujedno konstantno ulažemo u kontinuiranu edukaciju i stručna usavršavanja zaposlenika bolnice – istaknula je dr.Bosanac, ujedno pohvalivši rad vukovarskih Lionsa. 

Pročitano 901 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar