Ispiši ovu stranicu

Bivša carinarnica nije uvjetna za odvijanje nastave

Do daljnjega će bojkotirati nastavu Do daljnjega će bojkotirati nastavu Marija Molnar

Nastavlja se bojkot nastave u Tehničkoj školi Nikole Tesle  po odluci roditelja, nezadovoljnih sporom obnovom škole i privremenim odvijanjem nastave u Radničkome domu u Borovu naselju. Prostor je neadekvatan i hladan, učenici su primorani sjediti u razredima u jaknama i kaputima i njihovo je zdravlje već treću godinu, koliko traje obnova škole, ugroženo.

Nakon jučerašnjeg posjeta Vukovaru ministra obrazovanja, znanosti  i sporta Željka Jovanovića, koji je zajedno s roditeljima obišao gradilište škole i prostor Radničkoga doma te zamolio roditelje da vrate učenike na nastavu, gradonačelnik Vukovara Željko Sabo  ponudio je prostor carinarnice u  središtu Vukovara kao jednu od smještajnih varijanti za odvijanje nastave.

 

Danas su taj prostor obišli ravnatelj škole Đorđe Lukić i predstavnica roditelja Dragana Đorđević koja je izjavila da zahvaljuju na ponudi, ali da se radi o uredskim prostorijama, neadekvatnima za održavanje nastave.  Obustava nastave traje do daljnjega, poručuju iz Vijeća roditelja. 

Pročitano 2119 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar