Ispiši ovu stranicu

U Otoku održana konferencija o poduzetničkim zonama na području pet slavonskih županija

Poduzetnička zona u Otoku Poduzetnička zona u Otoku Foto:arhiva HRV

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u suradnji s Gradom Otokom organiziralo je  konferenciju o poduzetničkim zonama na području pet slavonskih županija pod nazivom „Slavonija, mjesto vaše investicije“.

Cilj ove konferencije je na jednom mjestu prezentirati poticajne mjere i poduzetničke zone – lokacije budućih investicija.

Održana su i dva panela, na prvom, pod pod nazivom „Slavonija – poželjna investicijska destinacija“ sudjelovali su potpredsjednik Vlade RH i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske Unije Gabrijela Žalac, ministar državne imovine Goran Marić, predsjednica Hrvatske udruga poslodavaca Gordana Deranja i pomoćnik ministra turizma Robert Pende.

U sklopu drugog panela o Slavoniji kao poželjnoj investicijskoj destinaciji govorili su investitori iz više tvrtki.

Na konferenciji bilo je govora i o tome kako poduzetničke zone utječu na gospodarske pokazatelje gradova i općina u kojima su osnovane te su predstavljeni i investitori koji su uspješno proveli svoje projekte na tom području.

Pročitano 1162 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac