Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

UZOSIO Golubica organizirala regionalno natjecanje u kuglanju

Povodom obilježavanja Nacionalnoga dana osoba s  intelektualnim teškoćama koje se obilježava 16. svibnja, UZOSIO Golubica iz Vukovara, organizirala je Drugo regionalno natjecanje u kuglanju za osobe s intelektualnim oštećenjem.

Natjecanje je održano u Sportskoj dvorani Borovo, a sudjelovalo je 36 osoba s intelektualnim oštećenjem iz devet udruga i ustanova s područja Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije, koje skrbe o osobama s intelektualnim oštećenjima: CZR „Mala Terezija“ Vinkovci, „Bubamara“ Udruga osoba s invaliditetom, Dječji dom „Sveta Ana“ Vinkovci, Društvo za pomoć osobama sa intelektualnim teškoćama Osijek, Društvo osoba sa invaliditetom „Zvjezdice“ Gunja, Društvo za pomoć osobama s invaliditetom "Golubovi" Županja, GDCK Županja – Cjelodnevni boravak za odrasle osobe s intelektualnim i mentalnim oštećenjem, Osnovna škola Josipa Matoša Vukovar i Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar koja je bila domaćin.

 -Prvo mjesto osvojila je ekipa Dječjega doma Sv. Ana Vinkovci, drugo mjesto pripalo ekipi Centra Mala Terezija dok je treće mjesto osvojila ekipa UZOSIO Golubica. Svi natjecatelji su osvojili zaslužene medalje, kazala je predsjednica UZOSIO Golubica  Ivana Azenić Dubravčić.

Sudionike su pozdravili zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček, pročelnik županijskoga Upravnoga odjela za skrb, Darko Dimić i ravnatelj Centra za socijalnu skrb, Zvonimir Rogulja. Udruga za osobe s intelektualnim  oštećenjem Golubica Vukovar slijedeće godine obilježava veliki jubilej, 50 godina postojanja i rada. 

Pročitano 972 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI