Ispiši ovu stranicu

Vukovar drugi u Hrvatskoj po izdvajanju za gospodarstvo

Počeo je oporavak gospodarstva i krećemo se u dobrom smjeru, rečeno je na konferenciji Počeo je oporavak gospodarstva i krećemo se u dobrom smjeru, rečeno je na konferenciji Milan Paun

Prema istraživanju portala Gradonačelnik.hr za 2017. godinu Grad Vukovar zauzeo je drugo mjesto po postotku proračuna izdvojenog za subvencije obrtnicima i poduzetnicima (3,07%) te visoko treće mjesto po izdvajanju per capita za istu namjenu (146 kuna), prezentirano je na konferenciji za novinare u vukovarskoj Gradskoj vijećnici.

Istraživanje se temelji na podatcima Ministarstva financija.

Gradonačelnik Ivan Penava je izrazio ponos tim uspjehom i zahvalio svojim suradnicima na dobrom radu te rekao kako bi rezultat bio i bolji da se zasniva na stvarnom broju građana Vukovara, a ne na nerealnom broju nastalom popisom stanovništva.

Rekao je i da je najbolji pokazatelj rezultata ulaganja u gospodarstvo povećanje broja radnih mjesta prošle godine za 579 i broja obrta za 56.

Na konferenciji su govorili i zamjenici gradonačelnika Ivana Mujkić i Marijan Pavliček te gradska pročelnica za gospodarstvo Marijana Grubišić.

Pročitano 808 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun