Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Jesi online?

Jesi online? Foto: M. Đermadi

 U Gradskoj knjižnici Vukovar Marijana Perinić predstavila je svoj roman “Jesi Online?

Priča je to o pet žena i njihovih sudbina, a svaka iza sebe ima svoju žensku priču. Životni problemi prijateljica u njihovim srednjim i kasnim tridesetima su i više nego ozbiljni, ali su napisani na komičan, autoironičan i živahan način, koji nipošto ne opterećuje čitatelja, zbog čega se između redaka ne iščitava patetika i drama, iako bi bila moguća zbog ozbiljnosti i dubine njihovih problema, već se događaji proživljavaju i prihvaćaju onako kako to vrlo često u stvarnosti i bude – hrabro i borbeno, uz neizostavan smijeh i prijateljsko rame za plakanje. Roman istodobno šalje poruku i o društvenim mrežama i načinu komunikacije među  ljudima na ovakav način koji je postao sastavnica svakodnevice.

-Dobar primjer je računica koja kaže: ako samo dva sata dnevno provedeš online, godišnje izgubiš u prosjeku jedan mjesec svog života, rekla  je Marijana Perinić.

Ovo je treća knjiga Marijane Perinić, prva je  Gore ne može, a druga knjiga nosi naziv Šaka suza, vrića smija. Perinić je otkrila da već ima i neke ideje za četvrtu knjigu koja će biti drugačija od ostalih. Izrazila je zadovoljstvo boravkom u Vukovaru u kojemu je bila prije devet godina.

Pročitano 1380 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI