Ispiši ovu stranicu

Nagrađeni učenici i mentori za uspjeh na sportskim natjecanjima

Nagrađeni učenici Nagrađeni učenici Foto: Radio Vinkovci

U Vinkovcima je u organizaciji Upravnog odjela za sport, mlade i demografiju održana svečana dodjela priznanja i nagrada učenicima i mentorima koji su osvojili 1., 2., i 3. mjesta na državnim sportskim natjecanjima te 1. mjesta na županijskim natjecanjima.

Okupljenim sportašima i njihovim mentorima dodijeljene su zaslužene nagrade, diplome i pehari. Nazočne su pozdravili pročelnik UO za sport, mlade i demografiju Kruno Šarić, predsjednik SŠSD VSŽ Stipe Tomić i tajnik Saveza Igor Miličević.

Gotovo su sve županijske osnovne i srednje škole tijekom školske godine bile uključene u natjecanja u različitim sportovima. Učenici srednjih škola pokazali su svoju spretnost u osam sportova a 7. i 8. razredi u dvanaest, dok su oni mlađi 5. i 6. razreda bili aktivni u šest sportova. Odigrana su 52 županijska finala u svim sportovima, a u najbrojnijim sportovima(futsalu, košarci, rukometu i odbojci ) odigrano je oko 400 utakmica.Na natjecanjima osnovnih i srednjih škola sudjelovalo je ukupno 3695 učenika ( u kategoriji djevojčica 960, djevojaka 444, dječaka 1753 te 538 mladića), odnosno sudjelovala su gotovo sva školska sportska društva od ukupno sedamdeset koliko ih ima na području naše županije.

Pročitano 784 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić