Ispiši ovu stranicu

S Ovčare krenuo 11. ultramaraton Vukovar - Dubrovnik

Ultramaratonci i pročelnik položili vijenac podno spomen obilježja na Ovčari Ultramaratonci i pročelnik položili vijenac podno spomen obilježja na Ovčari Foto: Valerija Lozančić

Nakon polaganja vijenca i odavanja počasti poginulim, ubijenim  i nestalim braniteljima i civilima iz Domovinskog rata, jutros je, u organizaciji Biciklističke udruge Brod, s Ovčare krenuo 11 ultramaraton Vukovar - Dubrovnik.  

Ultramaratonce je ispratio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Dražen Kobašević koji im je zahvalio što su za start odabrali Vukovar i Ovčaru te poželio sretan put.

-Ovaj ultramaraton vozimo već 11. godinu za redom kako bi se žrtvovali  u čast svima poginulima, ubijenim i nestalim  hrvatskim braniteljima i civilima iz cijele Hrvatske – rekao je predsjednik Biciklističke udruge Brod Goran Šotola.

Na put dug 1050 km krenula su 4 biciklista, a putem će im se pridružiti njih još desetak iz Slavonskog Broda, Gline i Slovenije. Na cilj u Dubrovnik ultramaratonci stižu peti dan gdje će također odati počast žrtvama iz Domovinskoga rata.

Pročitano 803 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić