Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Dan zajedništva, ponosa i sreće - 16. srpnja 2019.

Press konferencija Press konferencija Foto: Mirjana Đermadi

Organizatori bez granica i Turistička zajednica grada Vukovara, uz potporu Grada Vukovara, organiziraju akciju Dana zajedništva, ponosa i sreće  - 16. srpnja 2019., koju je inicirao  i ambasador festivala SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ,  izbornik Zlatko Dalić.

Riječ je o akciji koja podsjeća na 16. srpnja 2018. godine kada je u povodu uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije i veličanstvenog dočeka u Zagrebu, cijela Hrvatska bila ujedinjena u zajedništvu i ponosu. Ova je akcija  još jedna prilika pokazati zajedništvo koje će krenuti upravo iz Vukovara, grada heroja, kazala je zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić.

-Takvih dana, kada su ljudi bili kao jedno trebalo bi biti puno više u našoj zemlji i obzirom da imamo taj dan,16. srpnja kao važan datum, Organizatori bez  granica su pokrenuli inicijativu proslavljanja toga dana kao Dana zajedništva i sreće- naglasila je Mujkić.

Pozvala je sve sugrađane 16. srpnja u 18 sati u PARK šumu Adica odakle će se emitirati program.

Aleksandar Kovačević, producent festivala  SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ naglasio je kako je i sam festival pokrenut iz Vukovara kako bi se gradu dala svekolika pozornost prezentirajući iz Vukovara ono  najbolje što Hrvatska ima.

O zajedništvu je govorila i direktorica Turističke zajednice grada Vukovara Marina Sekulić, naglasivši kako je Vukovar snažan simbol zajedništva i snažan simbol za Hrvatsku.

U ovu akciju se  već do sada uključilo 12 gradova, a očekuje se kako će i ona, poput festivala SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ, okupiti cijelu Hrvatsku.

Pročitano 861 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI