Ispiši ovu stranicu

Vukovar i okolicu poharalo snažno nevrijeme s tučom. Pričinjena znatna materijalna šteta, nema informacija o nastradalima

Tuča izazvala veliku materijalnu štetu Tuča izazvala veliku materijalnu štetu Foto: R. Rac

Snažno nevrijeme praćeno jakom tučom pogodilo je poslijepodne Vukovar i okolicu. Posebno je izraženo bilo u gradskoj četvrti Borovo naselje, ali i u drugim dijelovima grada. 

U 15-ak minuta padanja leda, pričinjena je znatna materijalna šteta na kućama, stambenim zgradama, automobilima, dvorištima, usjevima…

02 ROLETTE

Za sada nema informacija o nastradalim osobama.

Građani Vukovara po društvenim mrežama objavljuju fotografije razbijenih prozora, popucalih roleta, oštećenih automobila, potučenih usjeva i vrtova.

03 PROZORI

Za cijelu Hrvatsku izdan meteoalarm

Europski centar za predviđanje oluja (ESTOFEX) je za danas izdao najjači, odnosno 3. stupanj upozorenja, za najveći dio Hrvatske.

Treći stupanj upozorenja izdan je zbog jakog vjetra koji može nanijeti štetu, velike do jako velike tuče te zbog obilnih padalina. 

04 KROV

Meteoalarm je na snazi za cijelu zemlju. Za najveći dio zemlje je na snazi narančasti Meteoalarm, dok je za ostale dijelove na snazi žuti Meteoalarm.

05 DVORIŠTE

Osim u Vukovaru, nevrijeme je zahvatilo Istru, Gorski kotar, Rijeku te druga mjesta. Na autocestama A1 i A6 je posebno alarmantno stanje. Autoceste su blokirane jer su se vozila zaustavila ispod nadvožnjaka i u tunelima kako bi pronašli zaklon od kiše i tuče.

06 GARAŽA

Pročitano 3584 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac