Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Korisnici UZOSIO Golubica boravili na otoku Viru

I ove godine članovi UZOSIO Golubica boravili su sedam dana na otoku Viru u odmaralištu Cvrčak  Gradskog društva Crvenog križa Pakrac.

Tijekom boravka u sportsko-rekreativno-zdravstvenome  kampu korisnici su aktivno i korisno provodili vrijeme u brojnim aktivnostima koje su dio programa „MOŽEMO I MI“, a  kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Uz kupanje, uživanje u toplom moru i sunčanom vremenu uspješno je provedena škola plivanja. Provodile su se i kreativne radionice na kojima su se izrađivali plakati ljetovanja, radovi s tematikom mora i ljeta, kao i razne likovne radionice. Organizirana su natjecanja u pikadu i društvenoj igri „Čovječe ne ljuti se“, a najzabavniji dan bio je posvećen karaokama „Golubica ljetni hit“.

U kampu je sudjelovalo ukupno 35 osoba s intelektualnim oštećenjima  s područja Grada Vukovara i prijateljskih udruga sa područja grada Osijeka. Pored osoba s intelektualnim oštećenjima u kampu su sudjelovali stručni djelatnici, volonteri, roditelji i skrbnici.

Pročitano 698 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI