Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Šoljić: Dan pobjede i domovinske zahvalnosti proslavit ćemo u Bogdanovcima

Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskoga rata grada Vukovara ove će godine 5. kolovoza, Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja proslaviti u Bogdanovcima, najavio je na konferenciji za medije Franjo Šoljić, predsjednik Koordinacije.

Intencija Koordinacije je da bi se ovaj značajan datum za cijelu hrvatsku državu trebao obilježavati u svim općinama i gradovima u Hrvatskoj. Tako će se 5. kolovoza,  proslaviti u Bogdanovcima, na Gracu gdje su 1991. godine po prvi puta bilo postrojeno oko 3.000 nenaoružanih ljudi koji su bili temelj budućih branitelja iz bivše općine Vukovar. To prvo okupljanje bilo  je polazna točka obrane ovog područja od srbijanske agresije na Hrvatsku.

-Program će sadržavati  sportska i zabavna događanja, a javnost će o svemu narednih dana biti detaljnije obaviještena kada se objavi program proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u Bogdanovcima. Ujedno bilo je riječi i o suradnji s Općinom Bogdanovci oko upućivanja djece na more- rekao je Šoljić.

Pročitano 1016 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI