Ispiši ovu stranicu

Održan 5.Sajam fizioterapije u Vukovaru

Fizioterapija postaje sve važnija Fizioterapija postaje sve važnija Foto: Marija Molnar

U povodu Svjetskoga dana fizoterapije, Lions klub Vukovar s partnerima tradicionalno je organizirao sajam fizoterapije, ove godine peti po redu.

Održan je na Veleučilištu Lavoslav Ružička, uz predavanja dr.sc.Slavice Janković, Matka Vuksanića i doc.dr.sc. Ive Šklempe Kokić. Sudjelovanje na ovom sajmu fizioterapije boduje se po pravilniku HKF i HLK, a osim Lions kluba Vukovar u suoorganizaciji su sudjelovali Opća županijska bolnica i bolnica hrvatskih veterana Vukovar, Veleučilište Lavoslav Ružička te Učilište Studium Vukovar.

-Ovim događajem želimo naš humanitarni rad kao klub povezati sa zdravstvenim djelovanjem te pokazati kako je naš učinak i naše vježbanje te rad na našem tijelu doista važan za svakodnevni život i potreban nama svima – istaknula je predsjednica Lions kluba Vukovar dr.Mirjana Semenić Rutko.

Da im je iznimna čast suoorganizirati ovakav događaj, naglasio je dekan Veleučilišta Lavoslav Ružička dr.sc.Željko Sudarić. 

- Naše veleučilište provodi stručni preddiplomski studij fizioterapije te specijalistički diplomski studij Preventivna fiziopterapija. Da je ovo područje sve zanimljivije i važnije svjedoči i činjenica da smo ove godine na 110 odobrenih upisnih mjesta za studij fizioterapije imali 650 prijavljenih studenata – istaknuo je Sudarić.

Osim sajma fizioterapije Lions kluba Vukovar koji ove godine slavi 15 godina od osnutka i djelovanja u našem gradu, održava i prigodnu svečanost tim povodom na kojoj će ugostiti 50 predsjednika Lions klubova iz Hrvatske, Slovenije, BIH, Austrije i Italije.

 

Pročitano 960 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar