Ispiši ovu stranicu

Sutra biciklijada u Osijeku - Putem EU projekata

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiv HRV-a
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije provodi brojne aktivnosti kako bi informiralo javnost o mogućnostima i rezultatima korištenja ESI fondova. Stoga će, u subotu 14. rujna, u Osijeku organizirati prvu biciklijadu „Putem EU projekata“, priopćeno je iz ovog ministarstva.
Cjelodnevni informativno-zabavni program predviđen je od 9 do 14 sati, a uz predstavnike Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, sudjelovat će i predstavnici Grada Osijeka i Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Osječko-baranjske županije koji će građanima biti na raspolaganju za sve informacije o Europskim fondovima i mogućnostima financiranja. U ime Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU uvodno će se obratiti državni tajnik Velimir Žunac.
Biciklistička ruta  duga je 12.39 kilometara te će obuhvatiti sljedeće točke na području grada: Tvrđa – Promenada – Bolnica – Kampus – Vukovarska – Crveni fićo – Vukovarska do Stepinčeve – Kralja Zvonimira do Doma Zdravlja – Europske avenije do trga – Pejačevića – Strossmayerova -Hrvatske Vode – Promenada – Vodenica – Cestovni most – Tvrđa.
Pročitano 622 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar