Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Obilježen Dan Veleučilišta Lavoslav Ružička

Povodom Dana Veleučilišta  Lavoslav Ružička u Vukovaru održana je svečana sjednica na kojoj su se zaposlenici, studenti, prijatelji Veleučilišta i gosti osvrnuli na rad i uspjehe postignute u protekloj godini.

Tom prilikom nagrađeni su studenti i djelatnici Veleučilišta. Temeljem odluke Stručnog vijeća, dodijeljene su nagrade za najbolji prosjek (Silvana Soldo Jocić, Sandra Javorović, Ivan Kurkutović, Antonela Širanović i Slađana Jaćimović), najboljeg sportaša (Mario Rajšić, Ana Martinović, Arian Jovanović, Aleksandar Kapović i Alan Mesić) i nagrada za sudjelovanje i izniman doprinos na projektima (Katarina Vučko, Monika Kubik i Stjepan Kovačić)

- Iznimno smo ponosni na uspjeh naših studenta i postignute rezultate- rekao je dekan Veleučilišta Željko Sudarić. Dodao je kako je vukovarsko Veleučilište Lavoslav Ružička prvo  veleučilište  u Hrvatskoj kojemu je osigurana posebna upisna kvota za hrvatsku nacionalnu manjinu i iseljeništvo, a riječ je o 40 studenta.  Budućim studentima iz dijaspore bit će omogućen smještaj u Studentskome domu Leopold čiji je kapacitet 108 ležajeva u 58 soba i koji je prema riječima Sudarića u cijelosti popunjen . Ove godine Veleučilište  Lavoslav Ružička planira ukupno upisati 290 studenata, redovnih i izvanrednih. 

Pročitano 822 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI