Ispiši ovu stranicu

U Vukovaru se održava Europski kup mažoretkinja

Europski kup 2019. Europski kup 2019. Foto: Valerija Lozančić

U Sportskoj dvorani u Borovu naselju od 27. do 29. rujna održava se Europski kup mažoretkinja koji su organizirale Mažoretkinje grada Vukovara u suradnji s Gradom Vukovarom i ADA (Alpe-Dunav-Adria) grupom. Natječe se ukupno 15 ekipa iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Europski kup svečano je otvorila zamjenica gradonačelnika Vukovara Ivana Mujkić poželjevši svima dobrodošlicu  i sreću u natjecanju.
- Nadam se da će natjecanje proći bez poteškoća te da ćemo otići u dobrom i prijateljskome duhu. Mažoretkinja i trener bila sam punih 17 godina i znam kako se sada osjećate, znam da vam nije lako. Ovdje se nalaze apsolutno najbolji sastavi iz Slovenije, BiH i Hrvatske. Ovo je vrhunac mažoret sporta u našoj regiji i upravo zato što se ne bojimo dobre konkurencije nastao je ovaj naš savez. Vjerujte da je osvojiti treće mjesto na ovom natjecanju teže nego prvo na nekom drugom. Stoga budite uporne i nastavite se baviti mažoret plesom – poručila je otvarajući natjecanje zamjenica Mujkić, jedna od sutkinja natjecanja.

Mazoretkinje prijem Mujkic

Prije svečanosti otvorenja u Gradskoj je vijećnici upriličen prijem za predvodnice i predstavnice timova koji sudjeluju na natjecanju, a sreću u natjecanju i ondje im je poželjela zamjenica Mujkić poručivši im da prošeću i upoznaju naš lijepi grad.
- Mažoretkinje grada Vukovara osnovane su 2000. godine na inicijativu Grada Vukovara, one su ponos našega grada i stoga ih maksimalno podupiremo – naglasila je Mujkić.

Predsjednica Mažoretkinja grada Vukovara i organizatorica Europskog kupa 2019. Andreja Lehrmajer poželjela je svima da iz Vukovara ponesu lijepe uspomene.

Pročitano 942 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić