Ispiši ovu stranicu

U Vukovaru se 12. listopada fizički sukobilo više osoba

Policijska uprava Vukovarsko-srijemska izvijestila je kako se u noći 12. listopada, oko 2 sata, u Županijskoj ulici u Vukovaru ispred ugostiteljskog objekta dogodio fizički sukob između više osoba. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je šest osoba u dobi od 18 do 25 godina fizički napalo tri osobe u dobi od 24 i 23 godine. U sukobu je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok su dvije lakše ozlijeđene. Svi sudionici sukoba su s područja Grada Vukovara. O događaju je obaviješteno državno odvjetništvo.

           

Između 11. i 14. listopada provaljeno je u radni stroj koji se nalazio parkiran u šumskom predjelu „Desičevo“ kod Posavskih Podgajaca. Otuđeno je više komada različitog alata. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska u suradnji s Policijskom upravom osječko-baranjskom provela je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom, 23-godišnjakom i 19-godišnjakom iz Laslova, kojim je utvrđena sumnja kako su na području Vukovarsko-srijemske županije počinili šest kaznenih djela teške krađe. Naime, saznanja iz kriminalističkog istraživanja ukazuju kako su 30-godišnjak, 23-godišnjak i 19-godišnjak od konca rujna do početka listopada 2019. godine provalili u prostorije nogometnih klubova u Tordincima, Markušici, Vođincima(2), Retkovcima i Bršadinu te otuđili sportsku i tehničku opremu. Ukupna materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

 

Pročitano 786 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI