Ispiši ovu stranicu

U Vukovaru je za poslodavce održan seminar o razvoju inovacija na poslu

Seminar za poduzetnike Seminar za poduzetnike Foto: Valerija Lozančić

HUP Regionalni ured Osijek u suradnji s Razvojnom agencijom Vukovar i Simbex Akademijom organizirao je  u prostorijama Poslovno-inovacijskog centra BIC Vukovar seminar na temu Razvoj inovacije u poslu.


-Ovaj je seminar namijenjen poslodavcima i pomaći će im odgovoriti na pitanje Kako biti poduzetan na poslu bez obzira o kojoj vrsti djelatnosti je riječ – pojasnio je pravni savjetnik HUP-a Regionalnog ureda Osijek, Ivan Sarić dodajući kako slične seminare na našemu području organiziraju već 13 godina.

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a predavačica je bila Irena Sužnjević, koja je posljednjih 13 godina radila na domaćim i stranim tržištima u područjima prodaje, marketinga, team buildinga, HR menadžmenta, organizacije kongresa i sajmova te održavala predavanja i radionice, između ostaloga i na konferenciji inovacija u Chicagu. Naglasila je kako razvoj inovacije u poslovnom okruženju, u današnje vrijeme kada se čini kao da se sve razvija brzinom munje, može zaista biti veliki izazov pa je cilj poduzetnike naučiti kako što brže i jednostavnije poboljšti poslovanje.
-Na seminaru ćemo pokušati dati odgovore na pitanja Što su zapravo inovacije i postoji li u poslu neki jednostavniji pristup za ostvarivanje takvih poslovnih rješenja? Naravno, ne postoji čudotvorni lijek za sve što se na tržištu događa, ali je ponekad samo jedan detalj, koji do sada nismo uočili (jer nismo znali gdje gledati), taj koji će učiniti razliku i napraviti neki pomak... – rekla je Sužnjević.

Na seminaru je sudjelovalo dvadesetak poduzetnika.

Pročitano 837 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić