Ispiši ovu stranicu

Teže ozlijeđena dva biciklista

Ilustracija Ilustracija HRV arhiva

Tijekom proteklog vikenda na području PU vukovarsko-srijemske zabilježeno je 15 prometnih nesreća, od kojih deset s materijalnom štetom, u tri prometne nesreće tri su osobe lakše ozlijeđene (Štitar, Ivankovo, Bošnjaci, a u dvije su prometne nesreće s dvije teže ozlijeđenim osobama.

U subotu, 26. listopada, oko 19,15 sati, 59-godišnjak iz Privlake, upravljao je biciklom, krećući se kolnikom ulice J. Kozarca u Privlaci. U jednom trenutku izgubio je nadzor nad biciklom te sletio u odvodni kanal i pri tome zadobio teže ozlijede.

Jučer, 27. listopada, oko 12,30 sati, 82-godišnjak iz Gradišta, kretao se biciklom kolnikom ulice B. Radića u Gradištu. U jednom trenutku izgubio je nadzor nad biciklom, skrenuo u suprotnu prometnu traku u trenutku kada ga je obilazilo osobno vozilo županjskih registracijskih oznaka, koje se kretalo iza njega. Uslijed udara i pada na kolnik, 82-godišnjak je teže ozlijeđen. Vozač osobnog vozila, 46-godišnjak iz Gradišta nije ozlijeđen, no lakše je ozlijeđeno maloljetno dijete, putnik u vozilu. Očevidom nije utvrđena prisutnost alkohola u krvi vozača osobnog vozila, no utvrđeno je kako je upravljao vozilom s vozačkom dozvolom kojoj je istekao rok važenja.

Pročitano 906 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić