Ispiši ovu stranicu

U Domu učenika Vukovar održana 11. fišijada

Fišijada okupila učenike slavonskih županija Fišijada okupila učenike slavonskih županija Foto: M. Karlović

U Domu učenika Vukovar održana je 11. tradicionalna ''fišijada''  na kojoj su sudjelovali učenici zajedno sa svojim odgajateljima. Ovoj manifestaciji pridružilo se sedam domova iz Požege, Pakraca te Osijeka izjavio je ravnatelj ove ustanove Zlatko Hegeduš.

- Možemo biti zadovoljni što nam je lijepo vrijeme omogućilo da sve sadržaje i aktivnosti odradimo u našem dvorištu – rekao je Hegeduš, dodajući da svaki dom pokušava obilježiti razne manifestacije kako bi uljepšao boravak svojim učenicima.

Fišijada je imala natjecateljski karakter, iako su nagrade za prva mjesta bile simbolične, no iz Doma učenika Vukovar poručuju kako je puno važnije druženje djece i sklapanje novih prijateljstava.

Hegeduš je istaknuo kako učenici osim obaveznog školskog programa, svoje slobodno vrijeme koriste i za postizanje izvrsnih rezultata na raznim natjecanjima.

Fišijadi je posjetio Dražen Kobašević, pročelnik upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Vukovara koji je pozdravio ovu manifestaciju. Izrazio je posebno zadovoljstvo što su se na fišijadi okupili učenici iz dječjih domova iz nekoliko susjednih županija. 

Pročitano 1061 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

HRV