Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Učenici Ekonomske škole boravili u Splitu

Učenici Ekonomske škole u Splitu Učenici Ekonomske škole u Splitu Foto: Ekonomska škola Vukovar

Na poziv ravnateljice Ekonomske i upravne škole u Splitu Nede Bartulin i Splitsko - dalmatinskog župana Blaženka Bobana, učenici Ekonomske škole Vukovar u pratnji ravnateljice Mire Majstorović i Jelene Vinaj, boravili su od 8. do 10. studenoga 2019. godine u Splitu.

Tijekom boravka učenici obiju škola su predstavile svoj rad i razmijenili iskustva te je potpisana Povelja prijateljstva i suradnje među školama. 

Upriličen je i prijem kod župana Splitsko - dalmatinske županije koji je započeo polaganjem vijenca i paljenjem svijeća ispred spomenika „I u mom Gradu Vukovar svijetli“ na početku Vukovarske ulice.

Župan Boban je sa suradnicima organizirao svečani prijem dobrodošlice te je pozvao učenike  da svake godine, počevši od 2020., dio ljetnih praznika provedu u Splitsko - dalmatinskoj županiji, u kampu Crvenog križa u Okrugu na Čiovu. 

Vukovarski ekonomci su pozvali župana i ostale domaćine da im se pridruže u Vukovaru 18. studenoga povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991., ali i 3. svibnja, na blagdan sv. Bone, za Dan Grada Vukovara te Dan Ekonomske škole Vukovar. 

Pročitano 796 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI