Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 109
Ispiši ovu stranicu

Aktivnosti i planovi Lions Cluba Vukovar za 2020. godinu

Aktivnosti i planovi Lions Cluba Vukovar za 2020. godinu Lions Club
Već četvrtu godinu za redom, Lions klub Vukovar nositelj je priznanja Club Excellence. Za prošlu godinu bilo je prijavljeno 48 akcija i aktivnosti kluba te 600 sati volontiranja članova kluba.
- Cilj djelovanja Lions Cluba Vukovar je rad s mladima, rad o prevencijama i edukacijama o bolesti, ovisnosti i dijabetes kao jedna od stavki Lions ogranizacije. Klub u svome radu je ostvario dobru suradnju s lokalnom zajednicom i samoupravom i dobio je jednu prepoznatljivost kao jedna kao jedna humanitarna organizacija koja radi za dobrobit lokalne zajednice, a to smo potvrdili svojim radom i dobivanjem puno priznanja za svoj humanitarni rad - rekao je tajnik Željko Đekić.
Klub posebnu pozornost pridaje ekologiji, sudjelovali su u ekološkim akcijama, a tajnik kluba ističe kako su posadili nekoliko novih sadnica lipa. Također su s najmlađim Vukovarcima obilježili Međunarodni dan volontera, a povodom Međunarodnog dana bijelog štapa klub je organizirao 4. tradicionalni humanitarni međunarodni turnir u pikadu za slijepe osobe.  Nadalje, klub je po prvi puta organizirao Vukovar Oktoberfest i tom prigodom se okupilo više tisuća sudionika. Tajnik je posebno istaknuo kako je klub prošle godine poslao jednu djevojku na razmjenu mladih u Japan. 
- U 2020. godini imamo u planu puno humanitarnih akcija. U veljači ćemo održati 6. Znanstveno stručni simpozij dr. Vladimir Emedi kojeg organiziramo povodom obilježavanja Svjetskog dana bolesnika također imamo po prvi puta humanitarni maskenbal. Obilježiti ćemo naš tradicionalni vukovarski kros - Hrvatskoj na ponos kojeg organiziramo u svibnju, a u lipnju imamo program razmjene mladih kada šaljemo naše mlade osobe diljem svijeta - izjavio je Đekić.
Lions Club  biti će organizator  humanitarne utakmice koja će se igrati u ožujku, a na njoj će sudjelovati Građanski nogometni klub Dinamo protiv reprezentacije Vukovar.
 
Pročitano 1341 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI