Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Izaslanstvo Vukovarsko-srijemske županije na Međunarodnom sajmu turizma CMT u Stuttgartu

U službenoj posjeti najvećem turističkom sajmu CMT u Stuttgartu boravi izaslanstvo Vukovarsko-srijemske županije, predvođeno županom Božom Galićem.

 Tijekom boravka u Njemačkoj, župan Galić susreo se  s ministrom pravosuđa, turizma i EU Baden-Württemberga Guidom Wolfom, koji je ujedno i predsjednik Turističke zajednice Baden-Württemberga, a sastanku su nazočili i predstavnici turističkog sektora navedene pokrajine.

 Raspravljalo se o mogućnosti suradnje s Vukovarsko-srijemskom županijom osobito na području revitalizacije tradicionalnih kuća, šumskog turizma na području Spačvanskog bazena te uspostave vinskih cesta kao dio turističke ponude Vukovarsko-srijemske županije i okosnice zajedničkih projekata u sektoru turizma te o turističkom forumu koji će se u našoj županiji održati u rujnu ove godine.

 Za vrijeme posjete turističkom sajmu CMT, kojega obiđe više od 250 tisuća posjetitelja, izaslanstvo je posjetilo štand Hrvatske turističke zajednice kao i štand Dunavskog ureda iz Ulma / Novog Ulma što je bila prilika za uspostavu brojnih poslovnih kontakata sa izlagačima i turističkim agencijama zainteresiranima za suradnju s našom Županijom.

 Uz župana Galića razgovorima su sudjelovali i pročelnica Ureda župana Sandra Pinjuh, direktorica TZ VSŽ Rujana Bušić Srpak, viša savjetnica u RA VSŽ Danijela Barišić i viši savjetnik u Uredu župana Krunoslav Srpak.

Pročitano 812 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI