Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Završen projekt besplatne pravne pomoći

Za besplatnu pravnu pomoć se još uvijek možete javiti Za besplatnu pravnu pomoć se još uvijek možete javiti Foto: Arhiva

Besplatna pravna pomoć osobama u društveno nepovoljnom položaju , naziv je projekta Udruge žena Vukovar koji je započeo u lipnju, a završio u prosincu 2019.godine.

Ovaj projekt je osmišljen sa svrhom pružanja usluge primarne pravne pomoći osjetljivim društvenim skupinama kao što su žene žrtve nasilja u obitelji, osobama starije životne dobi i pripadnicima  nacionalnih manjina na području Vukovarsko-srijemske županije.

Tijekom provedbe projekta, predstavnica partnerske organizacije Udruge za podršku žrtvama i svjedocima, pravnica, Melita Bošnjak održala je dva predavanja o pravima žrtava i svjedoka.

Iako je projekt Besplatna pravna pomoć osobama u društveno nepovoljnom položaju službeno završio u prosincu prošle godine, svi koji su u potrebi za besplatnom pravnom pomoći mogu se javiti u Udrugu žena Vukovar na tel 032/421-191.

Projekt je financiran sredstvima Ministarstva pravosuđa, a partner na projektu je bila Udruga za podršku žrtvama i svjedocima, a njegova je ukupna vrijednost 64.440,00 kuna.

Pročitano 637 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI