Ispiši ovu stranicu

Završena sanacija Srednje strukovne škole Marka Babića

Završena je obnova i sanacija zgrade Srednje strukovne škole Marka Babića u Borovu naselju na kojoj su nastale ogromne štete tijekom olujnog nevremena u srpnju protekle godine.  Tim povodom školu su posjetili župan Božo Galić i pročelnica UO za obrazovanje Jadranka Mustapić Karlić koji su izrazili zadovoljstvo obavljenim radovima.

-Najvažnije je da su se učenici vratili u školu koja je nakon kvalitetno obavljene sanacije puno ljepša i bolja nego što je to bila ranije – rekao je župan.
Pročelnica Mustapić Karlić dodala je kako VSŽ ulaže znatna sredstva u sustav obrazovanja, a u sanaciju škola oštećenih tijekom olujnog nevremena uloženo je oko 4.300.000 kuna.

Skola Marka Babica 2

Na Srednjoj strukovnoj školi Marka Babića saniran je krov, učionice su oličene, a postavljeni su i novi parketi te staklene pregradne stijene.
-Presretni smo što su radovi završeni i što smo nakon pet mjeseci gostovanja u drugim školama ponovno u svojoj. Rekao je ravnatelj škole Vladimir Matić dodajući kako se nadaju da će u okviru energetske obnove iduće godine promijeniti i vanjsku stolariju.
Izvođač radova bila je tvrtka Planum građenje.d.o.o.  

Srednju strukovnu školu Marka Babića pohađa 286 učenika podijeljenih u 30 razrednih odjela.

Pročitano 809 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić