Ispiši ovu stranicu

U automobilu pronađena automatska puška

U automobilu pronađena automatska puška HRV arhiva

Iz stambeno-poslovnog prostora u Vinkovcima, u ulici Kneza Mislava, otuđeni su dijelovi plinskih instalacija. Provala se dogodila unazad nekoliko tjedana. Vlasnik, 23-godišnjak iz Vinkovaca, oštećen je za iznos od nekoliko tisuća kuna. 

U večernjim satima 25. siječnja provaljeno je u osobni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka, u vlasništvu zagrebačkog trgovačkog društva, za vrijeme dok se nalazio parkiran u ulici Vladimira  Kovačića u Vinkovcima. Otuđeno je prijenosno računalo vrijedno više tisuća kuna.

Tijekom protekla vikenda na području PU vukovarsko-srijemske zabilježeno je sedam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, pri jednoj prometnoj nesreći u vozilu je pronađeno oružje.
U petak, 24. siječnja, oko 21,30 sati kod kružnog toka na ulazu u Nuštar, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila 58-godišnjak iz Marinaca sletio je osobnim vozilom s kolnika u odvodni kanal. U prometnoj nesreći vozač i 36-godišnji putnik nisu ozlijeđeni. Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako je 58-godišnjak upravljao vozilom vinkovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola s vozačkom dozvolom kojoj je istekla važnost. Za vrijeme očevida prometne nesreće, policijski službenici su u prtljažniku vozila zamijetili i automatsku pušku koja je nakon obavljene pretrage vozila i oduzeta. 58-godišnjak je uhićen te nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, predan u pritvorsku jedinicu policije.

Pročitano 733 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić