Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Slagalica nastavlja program Aktivni u zajednici 2020.

Ilustracija Ilustracija

Zaklada  Slagalica i ove godine nastavlja program Aktivni u zajednici, a provodit će ga u pet slavonskih županija, od veljače do prosinca 2020. godine.

Cilj im je podignuti kvalitetu odnosa unutar zajednice, povezati ljude, organizacije, institucije i poslovne subjekte na način da zajednički i objektivno pogledaju svoje mjesto i prepoznaju čime raspolažu, što im nedostaje i ključno, u kakvoj zajednici žele živjeti.

-Ovaj program provodimo već dvije godine na području pet slavonskih županija (Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske te Osječko-baranjske) s ciljem razvoja lokalnih zajednica, osnaživanjem i poticanjem promjena u zajednicama, mobiliziranjem i jačanjem društvenog kapitala u zajednicama kroz različite aktivnosti, kaže stručna suradnica u Slagalici, Dijana Živaković.

Prijave su otvorene do 3.veljače 2020., a zainteresirane ustanove, udruge i jedinice lokalne samouprave prijavnice mogu naći na web stranici Slagalice te poslati na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštansku adresu Zaklada Slagalica, Lorenza Jägera 20, 31000 Osijek.

Pročitano 702 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI