Ispiši ovu stranicu

Provale i požari tijekom vikenda

Ilustracija Ilustracija HRV arhiva

Jučer, 2. veljače u 9 sati, došlo je do požara u obiteljskoj kući 65-godišnjaka u Tompojevcima u Ulici Vladimira Nazora. Požar je nastao uslijed otvorenog plamena plinskog plamenika na štednjaku. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Požar su ugasili sin vlasnika obiteljske kuće i pripadnici DVD Tompojevci. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Tijekom vikenda zabilježene su dvije provale u obiteljske kuće. Provaljeno je 31. siječnja između 12 i 15 sati u obiteljsku kuću 38-godišnjaka u Vukovaru u Ulici Vile Velebita te 2. veljače između 10 i 12 sat u obiteljsku kuću 77-godišnjaka u Vinkovcima u Ulici Ljudevita Gaja. U provalama je otuđen novac, odnosno novac i nakit čime je vlasnicima pričinjena šteta od više desetaka tisuća kuna.

Oko 16 sati 31. siječnja, prilikom upravljanja autobusom vinkovačkih registracijskih oznaka, vlasništvo vinkovačkog prijevozničkog poduzeća, u Vinkovcima u Ulici I.G. Kovačića došlo je do zapaljenja motora u stražnjem dijelu autobusa uslijed curenja motornog ulja. Vozač autobusa, 44-godišnjak iz N. Jankovaca, pokušao je ugasiti plamen aparatom za gašenje požara, no plamen se počeo širiti pa je pozvao vatrogasce JVP Grada Vinkovaca koji su za kratko vrijeme ugasili požar. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a nastala materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna.

Stanje u prometu
Tijekom proteklog vikenda na području PU vukovarsko-srijemske zabilježeno je osam prometnih nesreća, od kojih jedna u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene (Šiškovci) i sedam u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci, Vukovar, Ilok, Slakovci, Bošnjaci, Županja, Mikluševci).

Pročitano 765 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić