Ispiši ovu stranicu

Potpisani ugovori za program PUMA

Vukovarsko-srijemska županija već 14. godinu zaredom provodi Program usavršavanja managera – PUMA u suradnji sa  Hrvatskom udrugom poslodavaca.

Cilj programa PUMA provođenje je edukativnih seminara u okviru Programa za poduzetnike s područja županije i mlade nadarene studente završnih godina studija Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku i Veleučilišta Lavoslava Ružičke u Vukovaru, a koji će se realizirati u 2020.godini. Ugovore za 2020. godinu potpisali su vukovarsko-srijemski župan Božo Galić i Ivan  Sarić, pravni savjetnik u Regionalnom uredu Osijek Hrvatske udruge poslodavaca.

-Ovaj program nije namijenjen samo za managere, nego za sve kadrove u gospodarstvu. Usavršavanje je moguće u više resora od  financija, poreza, zakonodavstva, radnoga prava, marketinga, informatike i svih tema koje traže naši članovi. Zato je i odaziv velik - rekao je Sarić te naglasio kako polaznici seminara ne moraju ići izvan Vukovara nego se usavršiti mogu i ovdje. Dodao je kako je u proteklih 13 godina kroz ovaj program prošlo više od 2.000 ljudi, a samo prošle godine 210 osoba.

Župan Božo Galić izrazio je zadovoljstvo ovom višegodišnjom suradnjom  te dodao kako  mladi trebaju učiti i usavršavati se u svemu što će doprinijeti kvalitetnijem vođenju posla. Naglasio  je  da je potrebno usvajati nova znanja i iskustva te da će kao župan uvijek podržavati ovakve programe.

Vukovarsko-srijemska županija ovaj program sufinancira s 25.000 kuna, a za sve je polaznike besplatan.

Pročitano 797 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić