Ispiši ovu stranicu

Poziv volonterima

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiv HRV-a

Stjecanje novih iskustava i ideja, učenje nečega novog, razvijanje novih vještina, razvijanje ideja podrške našim sugrađanima, neke su od koristi koje potencijalni volonteri mogu dobiti volontiranjem u zjednici. Poziv novim volonterima upravo je objavila Udruga za podršku žrtvama i svjedocima – Referentni centri Vukovar i Osijek, a sve o aktivnostima u kojima zainteresirani za volontiranje mogu sudjelovati i tko se sve može prijaviti, doznali smo od voditeljice ove udruge u Vukovaru Melite Bošnjak.

-Mogu sudjelovati u raznim aktivnostima, između ostaloga na dvodnevnom izletu u Iloku na radionicama u Maloj školi aktivne participacije, pružati praktične informacije građanima i emocionalnu podršku, pružati besplatnu pravnu pomoć uz mentorstvo, sudjelovati na javnim događanjima koje organizira naša ili druge udruge, sudjelovati u promociji rada naše udruge, a imat će i mogućnost kreativnog izražavanja. Prijaviti se mogu punoljetne osobe koje su spremne dio svog slobodnog vremena odvojiti za volontiranje i veću aktivaciju u društvu i zajednici – ističe Bošnjak. 

Prijave se primaju do 16.ožujka ove godine

-Zainteresirani mogu poslati e-mail na našu udrugu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili zvati na telefon 032 639 333. Odabranim volonterima osigurat ćemo osnovnu i dodatnu eduakciju, mentorsku podršku u volonterskom angažmanu i dvodnevno sudjelovanje na izletu u Iloku u lipnju ove godine. Volonteri koji pokažu visok stupanj interesa i spremnosti na redoviti angažman dobit će potvrdu o volontiranju i volontersku knjižicu – naglašava Bošnjak.

Pročitano 810 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar