Ispiši ovu stranicu

Besplatne informatičke radionice za žene

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiv HRV-a

Udruga žena Vukovar organizira besplatne informatičke radionice za žene, a koje će se održavati u razdoblju od 16. do 27.ožujka ove godine u Centru za informiranje i savjtovanje o karijeri (Ul.Vladimira Nazora 16).

-Trenutno prikupljamo predbilježbe zainteresiranih žena. Radionice traju deset dana, a sadržaj i razina se prilagođavaju potrebama korisnica. Riječ je o aktivnosti u okviru trogodišnjeg programa Osnaživanjem do bolje integracije kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodimo ga u partnerstvu sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim uredom Vukovar i Centrom za socijalnu skrb Vukovar. Cilj nam je ovim programom osnažiti žene, poboljšati im kvalitetu života dati mogućnost stjecanja novih, korisnih znanja i vještina socijalno osjetljivih skupina- nezaposlenih žena, žena korisnica socijalne pomoći, korisnica Sigurne kuće te osoba treće životne dobi – rekla je Jelena Janković iz Udruge žena Vukovar.

Zainteresirane se mogu javiti na 032/421-191 ili na e-mail udruge Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pročitano 858 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar